Zašto odabrati AIESEC iskustvo?

Čuješ li to? To je zvuk tvoje karijere koja te zove!

  • AIESEC ti nudi priliku da putuješ svijetom, stekneš nova iskustva i upoznaš nevjerojatne ljude iz cijelog svijeta. Ali ne samo to, AIESEC je također odličan način da izgradiš svoju karijeru i osobni razvoj.
    Naše međunarodne prakse su prilagođene tvojim interesima i vještinama, tako da ćeš dobiti priliku raditi na projektima koji su ti važni i koji će ti pomoći razvijati svoje vještine. Radit ćeš s ljudima iz različitih kultura i naučiti kako se prilagoditi novim situacijama.
    Ali to nije sve! AIESEC je također sjajna prilika za umrežavanje. Upoznat ćeš ljude iz cijelog svijeta i stvoriti trajna prijateljstva. Osim toga, AIESEC će ti pomoći izgraditi svoj profesionalni portfolio i poboljšati svoje šanse za zapošljavanje u budućnosti.
    Naši programi osobnog razvoja uključuju vještine poput liderstva, komunikacije, upravljanja vremenom i još mnogo toga. Naučit ćeš kako postati bolji vođa, timski igrač i kako se nositi s izazovima koji ti se javljaju.
    Dakle, ako želiš stvoriti nezaboravna iskustva, izgraditi svoju karijeru i razviti svoje vještine, prijavi se za međunarodnu praksu AIESEC-a i kreni na putovanje koje će ti promijeniti život.

Javite se našoj Ivi!

Iva Turkalj AIESEC

IVA TURKALJ

Pretvorimo dosadnu komunikaciju u pravo iskustvo - zovite nas i slušajte kako stvarno zvučimo! A ako ste više tip za slanje pisama, možete nam poslati elektroničku poštu.

+385 99 703 7096
iva.turkalj@aiesec.net